3 dingen om te overwegen bij het kopen van uw hamamdoeken

De hamamdoeken zijn een van de meest onderschatte accessoires die je bezit. Ben je ooit zonder een naar het strand of het zwembad geweest? Geen plek om te liggen, geen manier om je af te drogen en als je een plek vindt die schoon genoeg is om te liggen, dan is het waarschijnlijk te warm om comfortabel te zijn. Zonder een goede handdoek gaat de kwaliteit van je trip achteruit, maar het vinden van de perfecte hamamdoeken is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn drie dingen waar u aan moet denken wanneer u probeert te beslissen welke handdoek de juiste is voor u. Ontwerp, materiaal en maat.

Ontwerp

Wat wil ik dat mijn hamamdoeken over mij zeggen?

Welk handdoekontwerp past bij jou? Ben je in een pittige bui of heb je liever iets meer traditioneels zoals gestripte handdoeken. Wil je iets gepersonaliseerd met je naam en je favoriete team? Je kunt zelfs je eigen foto laten maken of je eigen spreuk met monogram op de handdoek van je keuze laten zetten. Kies de handdoek die u het beste vertegenwoordigt en onthoud dat uw creativiteit de enige limiet is.

Materiaal

Van welk materiaal moeten uw hamamdoeken zijn?

100% katoen is het meest gebruikte materiaal bij het maken van hamamdoeken. Handdoeken die zijn gemaakt van 100% katoen zijn meestal dunner en een beetje ruwer, maar hierdoor drogen deze handdoeken snel en nemen ze minder ruimte in beslag bij het inpakken. Je kunt niet fout gaan met een handdoek gemaakt van 100% katoen. Deze handdoek wordt met name aanbevolen als je hem koopt voor een reis of als je hem veel gaat sjouwen.

Egyptisch katoen is de Cadillac van katoen. Uiteraard komt het katoen uit Egypte en staat bekend als sterker en duurzamer dan andere katoensoorten. Handdoeken gemaakt van Egyptisch katoen zullen doorgaans dikker zijn en een beetje zachter aanvoelen. Aan de andere kant, met kwaliteit komen kosten en grootte. Deze handdoek gaat je meer kosten dan andere hamamdoeken die van andere materialen zijn gemaakt en ze nemen ook meer ruimte in beslag als je ze inpakt en zijn wat zwaarder. Omdat dit materiaal dikker is en meer vezels bevat, duurt het ook langer om te drogen.

Katoenvelours is een andere optie bij het kiezen van het materiaal van je handdoek. Handdoeken van katoenvelours zijn strak geweven en voelen daardoor veel zachter aan. Het nadeel is dat er meer vezels per vierkante inch zijn, dus ze nemen niet alleen de meeste ruimte in beslag, maar doen er ook het langst over om te drogen. Deze hamamdoeken zijn vanwege de dunheid en de zachtheid geweldig als je er op wilt liggen. Het kennen van de kwaliteiten van uw handdoekmateriaal is van cruciaal belang bij het kiezen van de juiste handdoek voor u.

Maat

Heeft u een extra grote badhanddoek nodig?

Ten slotte moet je beslissen welke maat je handdoek je wilt. Er zijn verschillende redenen waarom een ​​strand- of zwembadhanddoek de juiste maat moet hebben. Als het zand of uw ligstoel heet is, bent u beperkt tot het gebied dat uw hamamdoeken bedekken, daarom moet u ervoor zorgen dat uw handdoek een gebied bedekt dat groot genoeg is om op te liggen. Er zijn grote hamamdoeken aanwezig.

Als u nu de verschillende beschikbare handdoeken ziet, begrijpt u hopelijk de prijsverschillen en kunt u kiezen welke handdoek perfect is voor u en uw behoeften.