Beste WordPress-thema’s – 10 dingen om met WordPress te doen

WordPress is een van de beste contentmanagementsystemen die er zijn. Het is niet alleen een open source platform, het heeft ook tal van thema’s en plug-ins waarvan gebruikers kunnen profiteren om uw websites naar een hoger niveau te tillen. Het beste van alles is dat je geen technische goeroe of PHP-genie hoeft te zijn om met dit platform aan de slag te gaan.

 

Als WordPress nieuw voor je is en je je afvraagt ​​waar je het voor kunt gebruiken, zijn hier 10 manieren waarop je dit platform kunt gebruiken om vandaag een geweldige webproperty te bouwen:

Social Voting Portal: met thema’s zoals Nominate kun je je eigen Digg starten en mensen laten deelnemen en bijdragen aan je community.

Vacaturebank: mensen zullen nooit stoppen met zoeken naar banen, daarom kan het toevoegen van een vacaturesite aan uw community enorm zijn voor uw bedrijf.

Directory: het starten van een webdirectory kan u helpen uw informatie te ordenen en later meer inkomsten te genereren.

Forum: PHPBB is niet de enige forumsoftware in de stad. Dankzij gForums for WP kun je dit platform gebruiken om je eigen forum te hosten.

Wiki: geïnteresseerd in het starten van een kleine Wiki? WordPress kan dat ook aan.

Beoordelingssite: veel mensen hebben een behoorlijk bedrag verdiend met hun eerlijke beoordelingen. WP kan voor dergelijke sites worden gebruikt (en het kost je geen cent).

Affiliate Website: er is een reden waarom affiliate marketeers zo verliefd zijn op WP. Het is gemakkelijk te gebruiken en zeer flexibel.

Coupon-site: als u fatsoenlijke coupons kunt bemachtigen, kan CouponPress u snel op weg helpen met uw coupon-site.

Corporate Portal: WP kan ook worden gebruikt voor geavanceerde bedrijfssites. Enterprise-thema is slechts één thema om u op weg te helpen.

Video Blog: als je video maakt, kun je deze met dit CMS naar je eigen domein halen.

Er zijn tal van andere manieren waarop u kunt profiteren van deze beste wordpress themes. De lucht is echt de limiet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *