Wat is de beste plek om een auto te huren tijdens het reizen?

Je gaat een week op vakantie. Je verdient het. Je werkt 5 dagen per week keihard. Werk dan nog harder in het weekend om je huishoudelijke taken en al het tuinieren bij te houden. Je vliegt naar een warme bestemming om te ontsnappen aan de kou van de winter. Ook slechts een korte tijd weg van alles om je gedachten te laten afdwalen. Het vliegtuig vliegt de volgende dag vroeg.

Zodra uw vliegtuig landt en u uw bagage krijgt, is er een probleem. Hoe kom je van het vliegveld naar je vakantieplek?

Taxi’s zijn duur. Als u niet bekend bent met het gebied, hoe weet u dan dat de taxichauffeur niet alles doet om meer geld met u te verdienen? Een particulier transportbedrijf kost u nog meer. Een busje reserveren om u en uw gezin op te halen is niet goedkoop. Een limousine? Nu zit je met veel geld.

Hoe gaat het met jou?

Autoverhuurbedrijven. Wel moet je goed opletten waar je de auto daadwerkelijk huurt. De locatie van waaruit u huurt, kan een aanzienlijk verschil maken in de kosten.

Als u wat geld wilt besparen, huur dan geen auto ter plaatse op de luchthaven. De luchthaven verhoogt uw kosten. Dit komt door de belastingen en toeslagen die de luchthaven in rekening brengt bij het verhuurbedrijf. Deze kosten worden aan u doorberekend. De huurprijs van de auto zal hoogstwaarschijnlijk hoger zijn dan op andere plaatsen.

Dus wat kan je doen

Huur off-site op de luchthaven. De werkelijke huurprijs zal bijna goedkoper zijn. U bespaart ook de luchthavenbelastingen. Maar nu moet je naar waar de auto huren op curacaois. Dit is geen probleem. Alle autoverhuurbedrijven hebben bussen die u op een specifieke locatie op de luchthaven ophalen. De bus brengt u vervolgens naar de externe parkeerplaats om uw huurauto op te halen. De busrit is gratis. Wanneer u de auto inlevert, ontvangt u nog een gratis busrit terug naar de luchthaven.

Al deze huurauto’s zijn volgetankt. Je moet hem dus met een volle tank inleveren. Alsjeblieft Gelieve de tank te vullen voordat u de huurauto inlevert. De kosten van het autoverhuurbedrijf bedragen meer dan $ 8 per gallon om de tank van de huurauto bij te vullen. Het zal erg duur zijn. Het is zeer onnodig om op deze kosten gehamerd te worden. Neem een ​​paar minuten extra de tijd om te stoppen bij een tankstation en de auto te tanken tegen een redelijke prijs.

Nu heb je een huurauto om een ​​week rond te reizen. Je hebt genoeg geld bespaard door de auto buiten de luchthaven te huren om de brandstofkosten en misschien zelfs de tol te betalen. U heeft eigen vervoer en hoeft geen bus of taxi te nemen.